ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

Περιοχή: Πελοπονησσος | Στυλ: Elegant | Στυλ: simple | Εποχή: Άνοιξη | Εποχή: Καλοκαίρι | Χρώματα:
FacebookTwitterPinterest

Η Ελλάδα εκτός από τα αναρίθμητα υπέροχα νησιά της είναι γεμάτη με μικρά ή μεγαλύτερα χωριά στα οποία όλοι μας έχουμε περάσει καλοκαίρια και γιορτές και είμαστε γεμάτοι με παιδικές αναμνήσεις, μοναδικές μυρωδιές και ομορφες εμπειρίες. Πολλά ζευγάρια επιλέγουν πλέον να κάνουν έναν “destination” γάμο στον τόπο καταγωγής τους ώστε να έχουν τη δυνατότητα να γιορτάσουν την “ένωση” τους μαζί με τους αγαπημένους τους συγγενείς, την οικογένεια αλλά και τους φίλους τους που σίγουρα θα τους τιμήσουν με την παρουσία τους για ένα Σαββατοκύριακό μακρυά από τους έντονους ρυθμούς της πόλης. 

Ο γάμος στο χωριό έχει φυσικά τα θετικά και τα αρνητικά του γι’αυτό σας συμβουλεύουμε να μην το τολμήσετε χωρίς τη βοήθεια ενος έμπειρου wedding planner αν επιθυμείτε έναν ρομαντικό elegant γαμο χωρίς άγχος κ δυσάρεστες εκπλήξεις. 

Αρχικά επιλέξτε μια όμορφη παραδοσιακή εκκλησία ή ενα μικροσκοπικό ξωκλησι για να ζήσετε το μυστήριο με τον καλύτερο τροπο. Το πιο σημαντικό ίσως ειναι να αποφασίσετε που θα γίνει το τραπέζι-γλέντι και τι δυνατοτητες/μέρη υπαρχουν για να σας φιλοξενήσουν τη βραδιά των ονείρων σας. Περα απο τα παραδοσιακά κέντρα ή ταβέρνες της κάθε περιοχής ενα γλέντι στην πλατεία του χωριού κάτω απο τα πλατάνια ειναι μια καλη ιδέα αλλα ακόμη καλύτερα μπορείτε να δημιουργήσετε ενα παραμηθενιο σκηνικό στην όχθη κάποιου κοντινού ποταμού με εκατοντάδες φωτάκια, κεριά και φυσική διακόσμηση. 

Μην ξεχάσετε ότι πρέπει να επικοινωνήσετε με τα κοντινα καταλύματα ώστε να είστε σίγουροι ότι μπορούν να εξυπηρετήσουν τον μέγιστο αριθμό των καλεσμένων σας.  

× realbrides youtube

Realbrides Selected Vendors

Βιντεογράφοι

Vendor 1

View Portfolio

Μην χάσετε: Ανοιξιάτικος country chic γάμος  ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ