5 ΤIPS ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ DJ ΓΑΜΟΥ

FacebookTwitterPinterest
Real-brides-wedding-dj
Captured by Christina Spiliotopoulou

Η μουσική του γάμου, με λίγα λόγια η επιλογή του DJ, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο τόσο για το μελλόνυμφο ζευγάρι όσο και για τους καλεσμένους αφού από αυτόν εξαρτάται το πόσο θα διασκεδάσετε, ευχαριστηθείτε, χορέψετε και τραγουδήσετε τη μέρα του γάμου σας! Απευθυνθήκαμε στον Χρήστο Νίκα, Entertainment Planner & DJ coach από την εταιρία Wedding Republic που είναι ο πλέον ειδικός για να σας συμβουλεύσει σχετικά με τα σημεία που πρέπει να προσέξετε στην επιλογή του DJ για τον γάμο σας.

Real-brides-wedding-dj
Captured by Christina Spiliotopoulou

Είναι λογικό και αναμενόμενο κάθε επαγγελματίας του γάμου να έχει την καλύτερη εικόνα για τον εαυτό του και να διαφημίζει με τα καλύτερα λόγια εκείνον και την εταιρεία του. Ποιος δεν θα το έκανε άλλωστε…
Καθένας έχει δικαίωμα να νομίζει ότι είναι ο “καλύτερος wedding dj της πόλης”, ο “καλύτερος φωτογράφος που πέρασε από τον πλανήτη Γη”, ο “καλύτερος πλάννερ στο γνωστό σύμπαν”
Δεν έχετε κανένα λόγο να αμφιβάλετε, όσο αυτά που ισχυρίζεται, επιβεβαιώνονται, και είναι πολύ απλό να εξακριβώσετε την αλήθεια για τον DJ σας.
Αν η μουσική και η διασκέδαση δεν ανήκουν στις προτεραιότητες σας, δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείτε και πολύ. Αν όμως πιστεύετε και θέλετε ένα αξέχαστο γαμήλιο πάρτι, ας δούμε 5 σημαντικά σημεία που θα πρέπει να εξετάσετε ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν σας ταΐζουν σανό και να καταλήξετε στην καλύτερη επιλογή, κάνοντας τους καλεσμένους σας να μιλάνε για πολλούς μήνες για το πόσο όμορφα πέρασαν στο γάμο σας.

Πρώτο και κυριότερο ψάξτε τον DJ σας στη Google.
Αν η Google δεν τον ξέρει, τότε μάλλον ούτε κι εσείς θα έπρεπε να τον μάθετε. Αν τον ξέρει, είναι θετικό και μπορείτε να προχωρήσετε με τα 5 σημεία.

Real-brides-wedding-dj
Captured by Christina Spiliotopoulou
1. Δείτε το website του. Προσεκτικά.
2. Δείτε αν έχει reviews στο wedding wire και δώστε βάση και αξία στο τι έχουν να πουν άλλα ζευγάρια για εκείνον.
3. Δείτε δείγματα της δουλειάς του σε video.
4. Δείτε την ενέργειά του στα social media (Instagram, Facebook) και…
5. Δείτε τον επαγγελματισμό και σοβαρότητά του όταν επικοινωνήσετε. Χρόνος απάντησης, διάθεση για βοήθεια κλπ

Αν όλα σας ικανοποιούν και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας (ναι, πρέπει να έχετε προσδοκίες και μάλιστα υψηλές), μπορείτε να κάνετε μια συνάντηση (στο γραφείο του ή μέσω skype), να δείτε τη χημεία σας και να υπογράψετε με τον ιδανικό για σας wedding dj που θα προσφέρει σε σας και τους αγαπημένους σας μία μοναδική και αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης στην πιο όμορφη νύχτα της ζωής σας.

Captured by Christina Spiliotopoulou
× realbrides youtube

Μην χάσετε: Ανοιξιάτικος country chic γάμος  ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ